Despre noi

Aplicatia de centrala VoIP Calltrack este solutia integrata de telefonie office & ecommerce, dezvoltata de While1 Software din dorinta de a oferi partenerilor ei o solutie profesionista care sa ridice calitatea interactiunii cu clientii, productivitatea si eficienta angajatilor companiilor care o adopta.

In cei peste 10 ani de experienta in domeniu, While1 a gestionat si a condus proiecte de dezvoltare software si de integrare in medii complexe. Orice proiect, dincolo de dezvoltarea propriu-zisa, implica testarea temeinica a fiecarei aplicatii pe baza unor metodologii proprii, aplicate in situatii diverse, ce au devenit tipare pentru proiectele noastre. La livrarea aplicatiei software Calltrack, echipa noastra ofera consultanta si suport tehnic personalul clientului, astfel incat solutia oferita sa fie utilizata in parametrii optimi, atingand potentialul maxim de eficienta si performanta. De asemenea, oferim suport permanent pentru proiectele software dezvoltate.

While1 se evidentiaza in primul rand prin calitatea serviciilor oferite clientului si prin consultanta si strategie de dezvoltare. In afara de administrare si creare de solutii integrate de telefonie office & ecommerce (VoIP), While1 Software ofera servicii complete de gazduire web, email marketing, platforma While1 pentru administrarea de magazine online, audit si consultanta SEO onpage si offpage, consultanta marketing si comert online.

Echipa CallTrack

Gabriel Vasile

Managing Partener

Gabriel are o experienta de peste 12 ani in ecommerce atat in administrarea unor magazine de real succes cat si in programare web si centrale telefonice. Fost administrator PCGarage, Watchshop, Sevensins, Gabriel a decis sa isi urmeze pasiunea de programator si a infiintat compania While1 Software, care are ca scop ridicarea standardelor comertului electronic din Romania.

Mihai Cezar Cojan

SYSADMIN

Mihai a fost pasionat de tanar de retelistica si servere, la 16 ani infiintand prima sa companie, o retea de internet de cartier. Mihai s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a implementa cunostintele acumulate din proiectele realizate. Cei peste 10 ani de experienta, s-au dovedit un mare castig, serverele While1 gazduind fara probleme peste 40 de magazine online si aplicatii.

Dragos Bucurenci

Front-end Developer

Dragos, cu o experienta de peste 8 ani in web design si programare PHP, MySQL, JAVASCRIPT, CSS, s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a avea noi provocari si a activa intr-o companie unde mediul de lucru este relaxant si antrenant.
Dragos are cunostinte vaste in implementarea de layout-uri user-friendly si administrare baze de date.

Liviu Varzaru

Project manager

Liviu a fost cucerit de dorinta lui Gabriel de a imbunatati comertul electronic din Romania si a contribuit, alaturi de acesta, la punerea bazei companiei While1 Software. Liviu are o experienta de peste 10 ani in domeniul online, indeplinind pe rand functia de project manager pentru PCGarage, RHS (likeit), Okazii.

Cristian Manta

Marketing specialist

Cristian activeaza in domeniul online de peste 10 ani, indeplinind diferite functii cum ar fi: Client Service, Project Manager, Marketing Manager. Experienta lui in marketing online (de peste 8 ani) s-a dovedit a fi un real castig atat pentru compania While1 Software cat si pentru clientii acesteia.

Alexandru Gardon

Business Developer Manager

Pasiunea pentru domeniul IT a luat nastere la varsta de 7 ani odata cu primul calculator, si s-a trasformat in peste 18 ani de experienta in IT si online. In 2015 s-a alaturat echipei While1 Software - CallTrack pe pozitia de Business Developer Manager cu dorinta de a trasfoma CallTrack intr-o poveste de succes.

Adina Turcanu

Project Manager

Abilitatile Adinei de a mentine buna organizare s-au imbinat de-a lungul timpului cu manifestarea creativitatii, rezultand o experienta de peste 10 ani in mediul online, in variate sfere de activitate. A activat ca Account Manager si Project Manager, coordonand dezvoltarea si mentenanta a numeroase site-uri de prezentare sau e-commerce si implicandu-se in crearea si monitorizarea de campanii publicitare sau SEO. Ca parte a echipei While1, Adina sustine procesul de imbunatatire continua a serviciilor, plecand de la aspecte fundamentale si pana la detaliile de finete.

Adrian Dalalau

Senior Developer

Adrian, cu o experienta de peste 12 ani in diferite limbaje de programare PHP, MySQL, JavaScript, s-a alaturat echipei While1 din dorinta de a-si pune experienta in valoare intr-o companie unde mediul de lucru este relaxant si motivant.